Viggbyholms Vin AB erbjuder hela sitt sortiment till hotell, cateringföretag och restauranger som vill kunna erbjuda riktigt bra premiumviner i sitt alkoholfria sortiment. Vi erbjuder varuprover för smaktester så Ni kan försäkra Er om att vinerna håller världsklass.

Livsmedelsbutiker med intresse av premium produkter och som erbjuder provsmakning i butik ombeds kontakta oss, så kommer vi ut med lite prover och diskuterar hur ni på ett nytt och spännande sätt kan erbjuda våra viner till Era kunder.

Även företag intresserade av våra viner som ett alternativ för representation, bolagsevenemang såsom bolagsstämmor m.m. eller som gåvor till personal är välkomna att kontakta oss så vi

tillsammans kan skapa ett paket lämpligt för alla tillfällen. Man kan skapa goodwill både internt och externt genom att erbjuda våra viner vid alla möjliga events såsom golfevents, seglingsevent, kickoffer med mera. Vi har massor med tips så hör gärna av Er! Vårt fantastiska Vita Nova Sparkling Secco, som dessutom är organiskt, kommer garanterat bli omtyckt av alla som inte vill, kan eller får dricka alkoholdrycker vid evenemang där det skålas.

Vi levererar självfallet till er i både små och stora volymer. Ni har också vid riktigt stora volymer möjlighet att sätta Er egen etikett på vinerna!

Man kan också beställa hela vårt sortiment här! Kontakta oss gärna på info@viggbyholmsvin.se för leverans och mer information om samarbete.

Följ oss

 

FRI FRAKT

Alltid gratis frakt inom Täby.

ENKLA & TRYGGA BETALNINGAR För PRIVATPERSONER PÅ NÄTET:

Betala enkelt med kreditkort, Internetbank eller Faktura, genom
Payson internetbetalningar

 

Några av våra kunder:

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 

Instagram

© 2022 VIGGBYHOLMS VIN AB