Viggbyholms Vin AB grundades i Täby, norr om Stockholm. Vi ser ett ökande intresse för alkoholfria premiumviner. Alkoholfria viner blir mer och mer intressant allteftersom processen kring avalkoholisering av viner förbättras. Och att välja de allra bästa druvorna och vinerna.

Men det handlar också mycket om att det blivit viktigare med det goda värdskapet. Man vill ta lika väl hand om alla gäster, även de som dricker alkoholfritt ska få något trevligt i glasen, både i hemma –och utemiljöer. Även hälsotrenden spelar in. Många vill leva mer balanserat och vara fräscha dagen efter. Att våra alkoholfria viner dessutom innehåller c:a 60% – 70% färre kalorier än viner med alkohol gör ju inte saken sämre tycker vi.

 

Att hitta viner som saknar alkohol och som dessutom smakar som riktigt vin har varit vårt huvudmål från starten. Viner helt utan tillsatser, där endast alkoholen har avlägsnats. De allra flesta viner på marknaden idag har allt från socker, konserveringsmedel samt druvjuicer tillsatta.

Idag är Viggbyholms Vin exklusiv samarbetspartner med bl.a. den holländska vinproducenten Domaine de Fleur och representerar deras olika viner som håller en mycket hög klass och har utmärkt sig i internationella vintävlingar. Domaine de Fleur är dessutom vald som huvudleverantör av det holländska flygbolaget KLM.

 

Följ oss

 

FRI FRAKT

Alltid gratis frakt inom Täby.

ENKLA & TRYGGA BETALNINGAR För PRIVATPERSONER PÅ NÄTET:

Betala enkelt med kreditkort, Internetbank eller Faktura, genom
Payson internetbetalningar

 

Några av våra kunder:

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 

Instagram

© 2022 VIGGBYHOLMS VIN AB